|
Wystawa Kotów, 6-7 marca 2010- Opole |
| Autor |
Wiadomość |
Joanka
kociaczek

|
Wysłany: Nie 31 Sty, 2010 Wystawa Kotów, 6-7 marca 2010- Opole
|
|
|
Witajcie,
czy ktoś orientuje się, czy trzeba jakoś zgłaszać uczestnictwo w takiej wystawie ( w charakterze oglądacza- podziwiacza) wcześniej? tudzież gdzie i jak? dziękuję za odp. i zapraszam do Opola! |
|
|
|
 |
Alexa
Moderator

|
Wysłany: Nie 31 Sty, 2010
|
|
|
Joanka nic nie trzeba zgłaszać jak chcesz iść pooglądać kotki na wystawę,kupujesz bilet wstępu i podziwiasz,fotografujesz(bez flesza)jak chcesz kotka pogłaskać to spytaj właścicela,czsami właściciel zdezynfekuje ci ręce specjalnym płynem i możesz głaskać kotka.Weź więcej pieniędzy bo na takiej wystawie można kupić wszystko dla kotków.
Ale dopiero we wtorek -3 lutego będzie wiadomo czy wystawa odbędzie się w Opolu(bo zamkli Okrąglak)czy zostanie przeniesiona do Wrocławia. |
|
|
| Poziom: 34 HP |
 |
 |
 |
 |
21% |
677/3226 |
|
|
|
|
 |
spinoo
kociaczek
|
|
|
|
| Mam nadzieje że go nie otworzą .. byłoby fajnie jakby wreście wrocław zrobił wystawę we wrocławiu.... Ale opole miło zawsze wspominamy i chętnie tam wrócimy |
|
|
|
 |
Alexa
Moderator

|
|
|
|
A ja czekam aż zorganizują wielką wystawę w wyremontowanym Spodku-tam zmieściłoby się 1000 kotów |
|
|
 |
 |
 |
 |
21% |
677/3226 |
|
|
|
|
 |
Joanka
kociaczek

|
|
|
|
A ja mam nadzieję, że otworzą... |
|
|
|
 |
spinoo
kociaczek
|
Wysłany: Wto 02 Lut, 2010
|
|
|
| Wystawa bedzie we wrocławiu |
|
|
|
 |
Joanka
kociaczek

|
Wysłany: Wto 02 Lut, 2010
|
|
|
Bu |
|
|
|
 |
spinoo
kociaczek
|
Wysłany: Pią 05 Lut, 2010
|
|
|
| Alexa napisał/a: | | A ja czekam aż zorganizują wielką wystawę w wyremontowanym Spodku-tam zmieściłoby się 1000 kotów |
Pomyśl o kotach i wystawcach . 400 kotów to juz bardzo dużo. Co do spodka , a nie lepiej w fajnej hali w fajnym otoczeniu jakim jest KAPELUSZ ? |
|
|
|
 |
Alexa
Moderator

|
Wysłany: Pią 05 Lut, 2010
|
|
|
Otoczenie Kapelusza jest piękne-Park Rozrywki i Wypoczynku.
Spinoo byłeś kiedyś w Spodku?Tam naprawdę jest dużo przestrzeni.Klatki z kotkami mogłby byc ustawione w cenrum ,a stoiska z akcesoriami,karmą itp na zewnątrz-na korytarzach.W Katowickim Spodku odbywają się wystawy psów rasowych w marcu co roku. |
|
|
 |
 |
 |
 |
21% |
677/3226 |
|
|
|
|
 |
spinoo
kociaczek
|
Wysłany: Sob 06 Lut, 2010
|
|
|
| Alexa napisał/a: | | Otoczenie Kapelusza jest piękne-Park Rozrywki i Wypoczynku |
No własnie to miałem na mysli , jest gdzie wyjść , odpocząć w przerwie , pomiędzy ocenami a spodek , centrum i tyle . Mieszkam w ruchliwym miejscu i niekiedy tęskni mi się za odrobina spokoju. Ale spodek jest ok , zeby nie było
[ Dodano: Pon 08 Mar, 2010 ]
Wrocław przeszedł do historii. jak była wystawa , każdy kto był wie. Kuluary w hali 1000 lecia przy ponad 400 kotach to lekkie nieporozumienie , ale trudno to sie juz nie wróci . Teraz trzymam kciuki za to by Opole zrobiło remont okrąglaka , bo tam wystawy były po prostu ekstra.
Ale co tam warunki , wazne są wyniki a tu moje koty mnie nie zawiodły Polucha w sobote i niedziele dodała dwa certy CACS na ostatni tytuł SC do tego wygrała dwa BIV i dwie nom BIS . Hera jest już Championem i rozpoczełe cert na IC a moja najmłodsza Berenika bardzo podobała się sędza , a oceny na karcie bardzo połechtały moje ego .
Jedyny plus wystawy we wrocku to bsada sędziowska , jak zawsze super |
|
|
|
 |
Justin
kociątko
|
Wysłany: Wto 24 Sie, 2010
|
|
|
Sorki , że pytam tutaj , ale nigdy nie wiedziałem co to są te wystawty kotów
Powiedzcie mi zeby na takie jezdzic trzeba miec rasowego kota i co kase sie dostaje za takie pokazy ? |
|
|
|
 |
ikxio
Moderator

|
Wysłany: Wto 24 Sie, 2010
|
|
|
| odwrotnie - to wlasciciele placa za mozliwosc wystawienia kotka, nie liczac koniecznosci skladek w odpowiednim zwiazku.a sa wystawy rozne - niektoremaja tez konkurencje - kot domowy - czyli najpiekniejszy dachowiec. |
|
|
| Poziom: 33 HP |
 |
 |
 |
 |
17% |
506/2982 |
|
|
|