|
ksiażki o kotach |
| Autor |
Wiadomość |
lady_cat
kociątko
|
Wysłany: Sro 09 Gru, 2009 ksiażki o kotach
|
|
|
Cześć dziewczyny.
Czy czytacie ksiazki o kotach, albo czy czytałyście zanim zaczęłyście wychowywać swoje koty?
Jakieś poradniki? Może polecicie jakieś tytuły?
Bo planuję kupić "Kocie tajemnice" i nie wiem czy nie zamówić czegoś więcej, żeby miec co robić wieczorami w święta |
|
|
|
 |
Alexa
Moderator

|
Wysłany: Sro 09 Gru, 2009
|
|
|
Ja mam ponad 30 książek o kotach,poczynając od "Koty Rasowe" Konarskiej-Kaszubskiej(z 1988r) a skończywszy na Larusie-Encyklopedia Kotów(z 2008r)
Teraz jak zwykle na święta znowu sobie kupię książkę o kotach. |
|
|
| Poziom: 34 HP |
 |
 |
 |
 |
21% |
677/3226 |
|
|
|
|
 |
lady_cat
kociątko
|
Wysłany: Pon 14 Gru, 2009
|
|
|
O, to cudownie, czyli zamawiam w krakvet.pl 'Kocie tajemnice' plus tę lekturę którą ty, Alexa, mi poleciłaś. Wielkie dzięki
Będę dzięki temu lepszą kocią mamą |
|
|
|
 |
Marta777
kociątko
|
Wysłany: Pon 28 Gru, 2009
|
|
|
Ja dostałam na Gwiazdkę Encyklopedię Hodowcy poradnik o kotach Tymińskiego, jeżeli chodzi o treść to generalnie nie mam zarzutów, ale mogłoby być więcej ilustracji, oczywiście są co pare stron przedstawiciele poszczególnych ras choć nie wszystkie z wymienionych. Ale brakuje mi zdjęć jeżeli chodzi np. o rodzaje umaszczenia np. cęktkowane, pręgowane, kolor oczu, sylwetke, a także język ciała np. ustawienie ogona wąsów w zależności od nastroju, albo jeżeli są wymienione choroby no to pokazać na ilustracji jak to wygląda albo jak jest napisane o pierwszej pomocy to też powinno to być w jakiś sposób zilustrowane-takie zdjęcia byłyby bardzo pomocne, bo sam suchy tekst to nie wszystko. Może ktoś mógłby mi polecić jakiś ciekawy poradnik o kotkach |
|
|
|
 |
Alexa
Moderator

|
Wysłany: Wto 29 Gru, 2009
|
|
|
| Marta 777 W tej książce są pewne błędy,potem ją jeszcze przejrzę i napiszę konkretnie jakie. |
|
|
| Poziom: 34 HP |
 |
 |
 |
 |
21% |
677/3226 |
|
|
|
|
 |
Buka
Moderator

|
Wysłany: Wto 29 Gru, 2009
|
|
|
| ,,Zaklinacz kotów" był ciekawą książką. Poza tym zdarza mi się korzystać z ,,Gdy mój kot jest chory". Całkiem ciekawa, i w gruncie rzeczy pomocna w zrozumieniu zwierzaka, może być ,,Kocia mowa". |
|
|
|
 |
lady_cat
kociątko
|
Wysłany: Czw 31 Gru, 2009
|
|
|
Super się skłąda, bo 'zaklinacz kotów' też jest w krakvet.pl
Coś czuję, że zrobię mega zakupy na nowy rok dla siebie i mojej włochatej kulki
Jeśli macie jeszcze jakies sugestie to poproszę |
|
|
|
 |
Bagg.
kociątko
|
Wysłany: Sob 02 Sty, 2010
|
|
|
Ja mam książkę ''Ty i twój kot''. Jest tam dużo porad dotyczących zdrowia, żywienia oraz ras kotów : >
napisał ją David Taylor , z resztą jest on autorem wielu książek o zwierzętach(lekarz weterynarii)... |
|
|
|
 |
lady_cat
kociątko
|
Wysłany: Wto 05 Sty, 2010
|
|
|
Wpisujcie tytuły, wpisujcie
Wspomniane książki już zamówiłam. Już się nie mogę doczekać kiedy je dostane i zacznę czytać |
|
|
|
 |
magda=)
kociaczek magda=)
|
Wysłany: Wto 05 Sty, 2010
|
|
|
| Ja zamierzam kupić książkę pt. „Kot, kocur, kiciuś” autor: Seidl Denise. Książka jest o pielęgnowaniu, wychowywaniu i odrzywianiu kota. |
|
|
|
 |
lady_cat
kociątko
|
Wysłany: Czw 04 Lut, 2010
|
|
|
Kurde, te ksiązki sa super. Wciągnęły mnie niesamowicie! czytam jak szalona
A mój kot jest zachwycony, bo lepiej sie nim teraz zajmuje, bardziej się rozumiemy |
|
|
|
 |
|
|